Back to Hogwarts in 2020


1 september is een gedenkwaardige dag in de Wizarding World. Op 1 september om 11:00 uur vertrekt namelijk de Hogwarts Express vanaf King’s Cross Station, Perron 9 ¾ naar Hogwarts voor het nieuwe schooljaar! Harry Potter fans verzamelen zich dan ook ieder jaar traditiegetrouw op King’s Cross Station om het nieuwe schooljaar in te luiden. Vanwege de coronacrisis roepen verschillende Harry Potter acteurs nu echter op om dit jaar thuis te blijven. In plaats daarvan wordt een speciaal digitaal evenement georganiseerd om het nieuwe schooljaar te vieren.

Magische livestream

Alhoewel dit jaar er anders uitziet dan normaal, is het óók nu tijd om je koffer in te pakken, je schoolspullen klaar te maken en je voor te bereiden om terug te keren naar Hogwarts, maar dan digitaal! In plaats van een fysiek evenement, wordt er op digitale wijze stilgestaan bij het nieuwe schooljaar op Hogwarts. Dit jaar komt de hele Wizarding Word namelijk bijeen via een magische livestream, met allerlei activiteiten en entertainment. Ook zullen een aantal Harry Potter acteurs via de livestream te zien zijn, waaronder James en Oliver Phelps (Fred en George Weasley), Bonnie Wright (Ginny Weasley), en Jason Isaacs (Lucius Malfoy).

Je kunt de livestream bekijken vanaf 10:30 uur op 1 september, waar vervolgens wordt afgeteld tot het belangrijke moment waarop de Hogwarts Express naar Hogwarts vertrekt!

Bekijk hier de livestream:

 

Geschreven door Feli – (Instagram: @felisuniverse)

Bron: www.wizardingworld.com

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *