Boemannen en zwarte labradors in Tom Feltons nieuwe Netflix-film

View this post on Instagram

Sweet Dreams kids. October 14th x @netflix

A post shared by Tom Felton (@t22felton) on

Wie Tom Felton op Instagram volgt, heeft vast nieuwsgierig naar zijn nieuwste post gekeken. Met lange strengen bruin haar, een paarse overjas tot aan zijn enkels, een creepy, indringende blik en een gitzwarte labrador aan zijn zijde, geeft hij nogal een Sirius Black-vibe af. Maar nee, de foto heeft niets te maken met Harry’s peetoom. Wel met een nieuw project waar Tom deel van uitmaakt. 

A Babysitter’s Guide to Monster Hunting

Het Instagram bericht gaat gepaard met de mysterieuze tekst “Sweet Dreams kids. October 14th” (“Droom zacht, kinderen. 14 oktober”, red.) en een tag van het account van Netflix. Het gaat om de nieuwe Netflix-original film, genaamd “A Babysitter’s Guide to Monster Hunting” die vanaf 14 oktober op Netflix gestreamd kan worden. 

Veel is er nog niet over de film bekend, behalve dat naast Felton ook Oona Laurence (bekend van Peter en de Draak en Bad Moms) en Momona Tamada (bekend van To All the Boys: P.S. I Still Love You en The Baby-Sitters Club) meespelen. Bij de Netflix placeholder, die zelfs nog geen afbeelding bevat, staat slechts één zin: “Als monsters haar oppaskind ontvoeren, wordt babysitter Kelly Ferguson ingehuurd door een geheim genootschap om kinderen beschermen die de wereld zullen veranderen.”

De film is gebaseerd op de gelijknamige boekenserie van Joe Ballarini, die hier te koop is. Zoals de tagline van Netflix al een beetje zegt, gaat het boek over de middelbare scholier Kelly Ferguson, die moet gaan oppassen ten tijde van het Halloweenfeest waar ze eigenlijk naartoe zou gaan. Wanneer haar oppaskindje Jacob wordt ontvoerd, krijgt ze te maken met een oeroud handboek. Een geheime organisatie met superstoere babysitters en wezens als schaduwmonsters, terwijl ze probeert te voorkomen dat Jacob ten prooi valt aan de nachtmerrie-achtige krachten van de boeman (of het de van-vorm-veranderende variant is die we uit Harry Potter kennen, moeten we nog zien).

De boeken zijn helaas nooit naar het Nederlands vertaald, maar misschien komt daar binnenkort verandering in, mocht de film populair blijken. Hoe dan ook, de nieuwe rol van Tom Felton lijkt een erg interessante te worden. Aan zijn post te zien heeft hij in ieder geval veel zin om dit project met ons te delen!

A Babysitter’s Guide to Monster Hunting is in Nederland vanaf 15 oktober 2020 te zien op Netflix.

Bekijk hier de trailer:

Geschreven door Norah S.

Bronnen:
Instagram: @t22felton 
www.imdb.com
www.netflix.com
www.bookdepository.com

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *