Back to Hogwarts 2022: A Look Ahead

Een nieuw schooljaar is inmiddels aangebroken! Dus maak je klaar voor de Back to Hogwarts-viering van dit jaar. Er gaan namelijk een aantal spannende dingen gebeuren…

In de aanloop naar 1 september komen Harry Potter-fans van alle generaties samen om een ​​heel speciale dag in de toverwereldkalender te vieren: Back to Hogwarts. De dag dat Harry Potter voor het eerst aan boord stapte van de Hogwarts Express en naar Hogwarts werd gebracht, wat zijn leven voor goed zou veranderen. Back to Hogwarts wordt al jaren gevierd, telkens met uiteenlopende activiteiten, zowel fysiek als digitaal. Maar hoe wordt het dit jaar gevierd?

King’s Cross Station

In de loop der jaren is het een ware traditie geworden dat Harry Potter-fans in het Verenigd Koninkrijk, of fans die daar op vakantie zijn, op 1 september naar King’s Cross Station komen om af te tellen tot 11:00 uur: de tijd dat de Hogwarts Express vertrekt voor een nieuwe schoolperiode. Dit jaar kunnen alle bezoekers van King’s Cross een paar verrassingen en fotomomenten verwachten rond het station om het feest echt extra speciaal te maken!

Als je niet naar King’s Cross kunt komen hoef je je geen zorgen te maken. Back to Hogwarts wordt namelijk ook dit jaar weer gedeeltelijk digitaal gevierd.

Tom Felton op TikTok

Heksen en tovenaars hebben allerlei spreuken om hun leven gemakkelijker te maken, maar wij hebben tenminste TikTok, dat ons op een andere manier betovert. Dit jaar zal een heel speciale gast, namelijk Tom Felton, een fragment hosten dat speciaal is opgenomen in Warner Bros. Studio Tour London – the Making of Harry Potter, dat je op 1 september live kunt bekijken op TikTok om 20:00 uur via @wizardingworld & @t22felton.

Mocht je niet live mee kunnen kijken, geen probleem! De TikTok kun je later ook nog terugkijken op het YouTube kanaal van Wizarding World.

Een vooruitblik

Het zou niet het begin van een nieuw schooljaar zijn zonder een aankondiging of twee… Dit jaar worden fans namelijk uitgenodigd om een ​​speciale presentatie te bekijken boordevol nieuws en updates, waarin enkele opwindende nieuwe dingen die de Wizarding World in petto heeft, worden belicht. Verwacht nieuws over de aankomende RPG-game Hogwarts Legacy, een eerste blik op een bijzonder magisch product en betoverende live-ervaringen die fans niet willen missen. Kijk om 19:15 uur op het YouTube kanaal van Wizarding World.

Maar je kunt Back to Hogwarts natuurlijk helemaal vieren zoals je zelf wilt! Gebruik de hashtag #BACKTOHOGWARTS  en vertel hoe jij dit magische moment van 2022 viert.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *