Er komt een Harry Potter winkel in Amsterdam en Rotterdam!

Er is bekendgemaakt dat er een Harry Potter fanshop zal verschijnen in Amsterdam en Rotterdam. Deze nieuwe Nederlandse winkel zal volledig in het teken komen te staan van Harry Potter.

The Wizard Store

De nieuwe winkel gaat The Wizard Store heten en opende in februari 2021 al haar deuren op verschillende plaatsen in België (Moeskroen, Charleroi en Bergen). Deze fanshop staat helemaal in het teken van Harry Potter: toverstaffen, house sweaters, Hogwarts robes, T-shirts, knuffels, butterbeer, Bertie Bott’s Every Flavour Beans, etc… je kunt er allerlei Harry Potter spulletjes kopen! Het interieur van de winkel straalt bovendien een authentieke sfeer uit van Hogwarts.

Omdat deze winkel een groot succes bleek, gaan ze uitbreiden. Op zaterdag 4 september a.s. zal een nieuwe vestiging openen in Kortijk, België. Volgens Marie Durnez (32), eigenaar van The Wizard Store, zullen er veel fans worden verwacht bij de opening van deze nieuwe vestiging. En een dag later, op zondag 5 september, wordt nóg een vestiging geopend in Gent. Een interessant weetje: op vrijdag 5 november vindt er een leuk evenement plaats in de winkel in Kortijk en komt Stanislav Ianevski, de acteur die Viktor Krum speelt, langs. 

Volgens de eigenaar van de fanshop wordt er echter nog verder gekeken dan Kortijk en Gent. Het is namelijk de bedoeling om later The Wizard Store winkels te openen in Brugge en Antwerpen. Daarna is het plan om ook naar Amsterdam en Rotterdam te komen.

Bron: 
HLN

⚡Volg ons op Facebook en YouTube voor het laatste Harry Potter nieuws, geruchten, weetjes, theorieën, quizzen, en meer!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *