Magisch Zomerkamp: beleef de magie!

Zou jij ook zo graag de Harry Potter-films in willen stappen? Magical Triangle organiseert een evenement waarbij je de magische wereld echt kunt beleven. Jij speelt hierbij de hoofdrol in je eigen fantasy-avontuur. Geef leven aan jouw eigen personage en laat je fantasie realiteit worden: een magisch verhaal wat zich niet alleen in je hoofd afspeelt maar wat je echt ervaart, waardoor je samen het avontuur kunt beleven. Verlies jezelf in deze wonderlijke wereld, want alles wat je hier ziet, proeft en ruikt is echte magie en kracht.

Magical Triangle

Magical Triangle biedt een sfeervolle, realistische omgeving vol diepgang, met aandacht voor detail, voor de wereld en voor jou persoonlijk. Geniet van alle geheimen en van speciale toverlessen met bijzondere en vaardige magiërs als docenten. Humor, fantasie, special-effects, hekserij en spiritualiteit wisselen elkaar af en bezorgen jou een fantastische week waarbij je helemaal kunt opgaan in jouw eigen magische personage. Speel samen met gelijkgestemden mee in een life action roleplay avontuur in de fantastische magische wereld van Magical Triangle!

Neem deel aan de sorteersessie, volg met je eigen afdeling lessen in de magie waar fantasie en echte hekserij samenkomen. Brouw met kennis van weleer tijdens de les Toverdranken, bekijk een zeemeermin van dichtbij bij Mythologische Wezens en overwin obstakels bij de Duelleerlessen. Overnacht en verblijf een week lang in deze unieke magische wereld van 19 tot en met 23 juli 2021 in een gezellige persoonlijke groep, begeleid door vaardige docenten. Het besloten zomerkamp vindt plaats op een prachtige locatie met grote velden, een eigen bos en een groot landhuis in Drenthe.

Vaar mee over de eindeloze oceanen van jouw fantasie bij het magische zomerkamp “Dare to
Dream”.

 

Magisch Zomerkamp “Dare to Dream”
19 juli – 23 juli 2021
De Lindenhorst, Schiphorsterweg 15, 7966 AB De Schiphorst
Website 
Facebook
Instagram 

Bekijk hieronder alvast een sfeerimpressie video:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *