The Worst Witch Seizoen 4 – Netflix

Vorige week verscheen het vierde seizoen van The Worst Witch (De hopeloze heks) op Netflix.

In deze remake van The Worst Witch komt Mildred Hubble (Bella Ramsey, Lydia Page) toevallig terecht op Miss Cackle’s Academy for Witches, een school voor heksen, en beseft ze dat ze er misschien wel thuishoort. Na een strenge selectieprocedure komt de onhandige Mildred er al snel achter dat het leven op een heksenschool niet altijd even makkelijk is en beleeft allerlei avonturen met haar nieuwe vriendinnen Maud (Meibh Campbell, Megan Hughes) en Enid (Tamara Smart), waarbij ze vaak tegengewerkt worden door hun rivaal Ethel (Jenny Richardson). Schoolhoofd miss Cackle (Clare Higgins) is gelukkig altijd zeer vriendelijke tegen Mildred, want anders zou ze zeker al een tiental keer van school zijn gestuurd. Dat zou zeker zo zijn als het aan plaatsvervangend schoolhoofd en docent toverdranken miss Hardbroom (Raquel Cassidy) lag, die Mildred niet kan uitstaan.

Deze serie is gebaseerd op de populaire boeken van Jill Murphy en is zeker een aanrader voor Harry Potter fans, zowel voor jong als oud!

Op dit moment telt de serie vier seizoenen. Naar alle waarschijnlijkheid zal er ook nog een vijfde seizoen verschijnen, maar dat is nog niet officieel bevestigd.


Geschreven door Feli – (Instagram: @felisuniverse)

⚡Volg ons op Facebook en YouTube voor het laatste Harry Potter nieuws, geruchten, weetjes, theorieën, quizzen, en meer!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *