Bonnie Wright komt naar Dutch Comic Con

Vrijdag 10 september heeft Dutch Comic Con aangekondigd dat Bonnie Wright (Ginny Weasley) in november naar Dutch Comic Con komt!

Voor de aankondiging van de special guest had Dutch Comic Con een raadsel gedeeld op social media. De meeste mensen hadden het goed geraden: de special guest is Bonnie. DCC had namelijk een hint gegeven om fans de goede richting op te sturen. Het was niet zomaar een hint, maar de liefdesboodschap van Ginny. ‘His eyes are as green as a fresh pickled toad, his hair is as dark as blackboard. I wish he was mine, he’s really divine, the lord who conquered the dark lord.’ Deze liefdesboodschap ging natuurlijk over Harry, en dat wisten de meeste fans wel!

Bonnie Wright

Bonnie Wright is een Engelse actrice en werd door haar rol als Ginny Weasley wereldberoemd. In eerste instantie werd Bonnie gecast voor een kleine scène in Harry Potter and the Philosopher’s Stone, maar uiteindelijk werd Ginny Weasley een vast personage in de Harry Potter-films. Daarnaast speelt Bonnie nog in een paar andere films zoals: The Philosophers, Those Who Wander, Stranded, The Sea en Before I sleep.

Dutch Comic Con

Een foto met Bonnie kost € 45,- en is te koop op de website van Dutch Comic Con. Ook kun je een handtekening kopen of Bonnie persoonlijk ontmoeten tijdens een exclusie meet & greet sessie. Genoeg reden dus om naar Dutch Comic Con te gaan.

Je kunt er een hele dagplanning van maken, door bijvoorbeeld te beginnen met de gamehal en daarna door naar de meet & greet, en vervolgens vooral in de rij voor een handtekening van Bonnie, en als de klap op de vuurpijl ga je naar de photobooth om je ontmoeting met Bonnie te vereeuwigen. Vergeet ook niet om tussendoor een pauze te nemen om even uit te rusten met lekkere snacks.  De locatie van Dutch Comic Con is de Jaarbeurs in Utrecht, vlakbij het Centraal Station van Utrecht.

Momenteel zijn er alleen nog tickets te verkrijgen voor zondag 21 november. 

Dutch Comic Con geeft aan in de aanloop naar het event bekijken wat de huidige maatregelen zullen worden met betrekking tot de photobooth. Er zal gekeken worden of hier gebruik gemaakt moet worden van eventuele spatschermen of dat afstand houden voldoende is. De regel die sowieso gehanteerd gaat worden is een niet aanraken beleid, er mag dus niet geknuffeld worden. Dit alles voor de veiligheid onze gasten en voor jullie als bezoekers.


Afbeelding: Dutch Comic Con

Geschreven door Cynthia – (Instagram: @cynthiadaanen)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *