Magische wandeling door het bos

De Grote Schijn keert dit najaar terug naar Rotterdam en komt deze keer óók naar naar Arnhem met een bijzondere tocht door het donker. Indrukwekkende en innoverende snufjes zorgen voor de ene myterieuze verrassing na de andere!

Van 14 t/m 31 oktober 2021 kun je door het Kralingse Bos in Rotterdam en Park Zypendaal in Arnhem een betoverende wandeltocht maken.

Fluisterende bomen, fascinerende lichtprojecties en betoverende klanken zorgen voor een magisch schouwspel.”

Op de site van de Grote Schijn wordt de wandeltocht omschreven als een uniek audiovisueel spektakel dat een vernieuwend verhaal brengt zonder woorden. De natuur speelt de hoofdrol in dit bijzondere spektakel met het bos als natuurlijk decor. Alsof het bos bevangen is door echte toverkracht wacht achter elke struik een nieuwe verrassing.  

Alle zintuigen worden geprikkeld tijdens deze 2 kilometer lange wandeltocht door het donker. Door middel van licht, geluid en geuren gaan ogen, oren en neuzen op avontuur. Indrukwekkende en innoverende snufjes zorgen voor de ene mysterieuze verrassing na de andere, een belevenis voor jong en oud. Beleef een geheel nieuwe lichtshow die zorgt voor verwondering!

Tickets kosten € 17,25 voor volwassenen, €13,75 voor kinderen, en kinderen t/m 3 jaar hebben gratis toegang. Ook zijn er familiekaarten beschikbaar. Tickets zijn hier verkrijgbaar.

Bekijk hier alvast een trailer van de Grote Schijn:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *