DIY: Melted Chocolate Frog


Deze keer heb ik voor jullie een leuke DIY die je kan gebruiken op bijvoorbeeld een feestje of als traktatie. Of gewoon omdat je het leuk vindt om te maken! In dit artikel lees je hoe je zelf een Melted Chocolate Frog kunt maken. Ik ben het idee ergens tegengekomen op Facebook, Instagram of Pinterest, maar weet niet meer precies waar.

Benodigdheden

Voor deze leuke en makkelijke DIY heb je de volgende dingen nodig:
– Een niet al te groot glazen flesje met schroefdop
– Een A4 stickervel
– Een kleurenprinter
– Een schaar
– Chocomelk

Stappen

1. Voor deze DIY heb ik ten eerste zelf een leuk glazen flesje gekozen. Dit kan bijvoorbeeld een kleiner drank flesjes van whiskey zijn of een flesje waar saus in gezeten heeft. Dat maakt verder niet echt uit.

2. Daarna heb ik de sticker voor op de fles in de stijl van de Chocolate Frog ontworpen in de Silhouette Studio. Ook heb ik daar in dezelfde stijl een leuke strook aan vastgemaakt en een leuk stickertje gemaakt voor bovenop de dop.
Je kan de sticker in zijn geheel gewoon printen, maar als je een cameo hebt kan je het ook laag voor laag uitgesneden. Voor deze DIY heb ik voor de makkelijke variant gekozen.

3. Vervolgens heb ik met goud vinyl nog wat kikkers uitgesneden om erbij te plakken.

4. Vervolgens heb ik het flesje gevuld met chocomelk.

5.En als laatst heb ik de stickers erop geplakt. Hierdoor lijkt het net alsof je het zo in de winkel gekocht hebt!

Veel plezier met deze makkelijke en leuke DIY!

 

Geschreven door Samantha

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *