Butterbeer at home

Goed nieuws voor alle Butterbeer fans! De meeste fans die de Warner Bros Harry Potter studio’s in Watford bezocht hebben of een van de Universal pretparken, zullen daar waarschijnlijk wel Butterbeer gedronken hebben. Mocht je ervan houden dan is er goed nieuws. Op 10 september 2020 is namelijk aangekondigd dat de Harry Potter studio’s Butterbeer gaan verkopen via hun online webshop. Zo kun je dus Butterbeer bestellen voor thuis.

”For the very first time, fans of Butterbeer can experience their favourite drink in a brand-new way – at home.” – Warner Bros. Studio Tour London 

Een flesje Butterbeer bevat 275 ml, is vegetarisch en vegan, glutenvrij en bevat geen alcohol.

 

(Nog) niet voor Nederland

Helaas heb ik dit zelf al tevergeefs geprobeerd en contact gehad met de studio’s. Butterbeer is alleen te bestellen voor mensen die in het Verenigd Koninkrijk wonen. Maar niet getreurd! Mocht je ooit in Londen zijn en een voorraadje willen inslaan, dan kan dat als je de Harry Potter studio’s bezoekt of bij de Harry Potter shop op King’s Cross Station. Wellicht dat het op een later moment wel mogelijk is om vanuit Nederland Butterbeer te bestellen.

Bekijk hier een video voor meer details van de Butterbeer.

 

Geschreven door Yasin

Bronnen:
www.wbstudiotour.co.uk
www.harrypotterplatform934.com

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *