Heroes Dutch Comic Con Online op 6 februari 2021 (Gecanceld)

Afbeelding: Heroes Dutch Comic Con

(!) De organisatie van Dutch Comic Con heeft inmiddels bekendgemaakt dat dit evenement helaas niet doorgaat.

Tijd om dingen anders te doen en online samen te komen met vrienden en een geweldige avond te hebben, voordat we elkaar weer fysiek kunnen ontmoeten in juni op Dutch Comic Con in de Jaarbeurs! Op zaterdag 6 februari 2021 presenteert Heroes Dutch Comic Con een volledig online event! Deze online comic con biedt een avond vol films, series, cosplay, comics, geeky merchandise, games en heel veel entertainment.

Online Dutch Comic Con

Je hebt het goed gehoord, Heroes Dutch Comic Con wordt live naar je woonkamer, slaapkamer, garage of zolder gebracht. Stap samen met je vrienden in een tijdmachine en reis mee naar een online universum bomvol toffe content die jij van Dutch Comic Con gewend bent. Er zullen maar liefst 3 podia zijn die op zaterdag 6 februari van 18:00 tot 23:00 uur volledig in het teken staan van cosplay, games en alles wat met films en series te maken heeft! Daarnaast zal er een online dealerhal zijn waar je merchandise kunt kopen.

Mis dit unieke evenement niet en zorg ervoor dat je een ticket koopt, zodat je de volledige ervaring kunt beleven. Maar wees vooral voorbereid op een avond vol entertainment en gedenkwaardige momenten. Deel je passie online met anderen en maak nieuwe vrienden op dit unieke evenement!

Tickets zijn hier te koop vanaf € 10,-.

In a galaxy far far away… Heroes will meet.

 

Geschreven door Feli – (Instagram: @felisuniverse)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *