Fantastic Beasts 3 updates

Het is inmiddels alweer twee jaar geleden dat Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald in première ging en in de bioscoop verscheen. Veel fans wachten met smart op het derde deel van de vijfdelige Fantastic Beasts-filmreeks. Op dit moment weten we nog niet heel goed wat we precies kunnen verwachten. Zo is bijvoorbeeld de titel van het derde deel nog steeds onbekend en weten we ook niet hoeveel tijd tussen het tweede deel en dit nieuwe deel in zal zitten. Alhoewel zijn er wel wat dingen bekend…

We vallen gelijk maar even met de deur in huis. De première van het derde deel van Fantastic Beasts stond oorspronkelijk gepland voor november 2021, maar is uitgesteld naar de zomer van 2022. Op 15 juli 2022 moet Fantastic Beasts 3, als alles volgens planning verloopt, in de bioscopen verschijnen. De reden dat de film is uitgesteld heeft twee redenen. Ten eerste vanwege het coronavirus; het is nog erg lastig te zeggen waar we in november 2021 zullen staan en wat er tot die tijd allemaal mogelijk is. Ten tweede heeft Warner Bros ervoor gekozen om Johnny Depp te ontslaan. Dit besluit volgde na de afwijzing van de aanklacht van Depp in de rechtszaak die hij aanspande tegen de Britse krant The Sun wegens smaad. Hierdoor moest Warner Bros op zoek naar een nieuwe acteur die de rol van Gellert Grindelwald gaat spelen. Dit alles heeft voor vertraging gezorgd. 

Mads Mikkelsen 

Warner Bros heeft onlangs aangekondigd dat acteur Mads Mikkelsen het stokje van Johnny Depp overneemt. De 55-jarige Mikkelsen speelde onder andere in Casino Royale, Doctor Strange en Hannibal.

Bekijk hier alvast een video hoe Mikkselsen eruit zou zien als Grindelwald:

Het verhaal 

J.K. Rowling schreef het script voor deel 1 en 2 van Fantastic Beasts. Voor deel 3 krijgt J.K. Rowling nu de hulp van Steve Kloves. Steve Kloves is een oude bekende van J.K. Rowling. Hij nam namelijk  het script van zeven Harry Potter-films voor zijn rekening. 

Wat de verhaallijn van Fantastic Beasts 3 zal zijn, is nog onbekend. We wel weten dat dit deel zich zal afspelen in Rio de Janeiro (Brazilië). Wellicht dat we de Braziliaanse tovenaarsschool Castelobruxo te zien zullen krijgen. Actrice Jessica Williams zal ook in de film te zien zijn. Zij zal de rol van Professor Eulalie Hicks spelen. Professor Hicks was al heel even te zien in Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald. Daar had ze een kort gesprek met Nicolas Flamel via een magisch boek. Professor Hicks is de Charms (bezweringen) docent op de tovenaarsschool Ilvermorny of Witchcraft and Wizardry.

Dit is op dit moment alles dat bekend is over het derde deel van Fantastic Beasts. Het is nu dus nog afwachten en in de toekomst zullen we steeds meer te weten komen over deze film. Hopelijk krijgen we snel een trailer te zien!

 

Geschreven door Yasin

Bronnen:
www.wizardingworld.com
www.harrypotter.fandom.com

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *