Evanna Lynch op Dutch Comic Con

Evanna Lynch op Dutch Comic Con
Spot Evanna Lynch!

Ben jij ook zo’n fan van Evanna Lynch, de actrice die Luna Lovegood speelt? Ik was op de wintereditie van Dutch Comic Con in 2019 (23 en 24 november), weet je nog, toen er nog dingen gebeurden, en daar zag ik Evanna Lynch. Zij was een van de grote sprekers op Dutch Comic Con en werd door de gastheer en het publiek geïnterviewd over zichzelf en haar ervaring tijdens het filmen. Hoewel de gastheer een beetje ongemakkelijk was, beantwoordde Evanna alle vragen op een leuke positieve manier. Het publiek zat vol met Harry Potter nerds zoals wij, en het was een super leuke ervaring. Hoewel we nu niet helemaal weten hoe en wanneer evenementen weer doorgaan, raad ik Dutch Comic Con absoluut aan! In deze video kun je het interview met Evanna terugkijken.

Naast interviews met allerlei acteurs en actrices kun je op Dutch Comic Con ook genieten van foto’s, meet & greets, presentaties over onderwerpen zoals illustratie, schrijven en regisseren, heerlijk eten en drinken, cosplay, gamen, een tatoeage laten zetten… Je kunt het zo gek niet bedenken! Er is ook altijd een overvloed aan merch waar je je innerlijke nerd en portemonnee op los kunt laten. Kortom, er is voor iedereen wel iets te beleven. Of je nou een uitbundige cosplayer, gamer, fantasy lover of films en serie gek bent.

Team StarKid

Wil je meer zien van Evanna Lynch en het Harry Potter verhaal? Op YouTube vind je de drie ontzettend grappige parodie-musicals ‘A Very Potter Musical’, ‘A Very Potter Sequel’ en ‘A Very Potter Senior Year’ van Team StarKid. Het is precies wat je denkt dat het is; een groep mensen die zingend en dansend delen van het Harry Potter verhaal doorgaan. Probeer wel een beetje open te staan voor het belachelijk maken van personages en hier en daar wat gescheld. Het is echt een parodie vanuit het oogpunt van jongvolwassenen. Als je daar om kunt lachen, ga je dit zeker leuk vinden.

Team StarKid is een Amerikaans muziektheatergezelschap dat bekend is geworden door deze musicals. Wees gewaarschuwd: hun eerste musicals, waaronder deze over Harry Potter, zijn niet bepaald professioneel opgenomen en de kwaliteit is niet al te best. Gelukkig wordt de kwaliteit met de jaren wel steeds beter. Dat wetende zou ik zeggen: zet de (Engelse) ondertiteling aan en geniet van de domme grapjes, geweldige muziek en in de laatste musical, Senior Year, zelfs van gastster Evanna Lynch!


Geschreven door Elise

Bronnen:
Interview Evanna Lynch op Dutch Comic Con
Team Starkid 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *