Nieuwe Harry Potter winkel New York

Begin dit jaar werd door Warner Bros aangekondigd dat er in de zomer van 2020 een officiële Harry Potter winkel zou worden geopend in New York. De opening is vanwege het coronavirus verplaatst naar 2021.

Harry Potter store New York

De Harry Potter winkel in New York komt natuurlijk in het teken te staan van Harry Potter en Fantastic Beasts. Het wordt een winkel van bijna 2.000 m² en maar liefst drie verdiepingen. Op de website van de winkel is te lezen dat het om de grootste Harry Potter collectie onder één dak gaat en zijn al een aantal voorproefjes te vinden van de spullen die te koop zullen zijn in de winkel, zoals toverstokken, chocolate frogs en een gepersonaliseerde Hogwarts acceptatiebrief.

”New York is considerably more interesting than I expected.” – Newt Scamander

Op 1 oktober bracht het officiële twitter account van de Harry Potter Store New York echter naar buiten dat de opening pas volgend jaar zal plaatsvinden vanwege alle omstandigheden rondom het coronavirus. Maar wees niet getreurd. Ze brachten ook naar buiten dat ze eind dit jaar wat producten online in hun webshop zullen gaan aanbieden.

 

Geschreven door Yasin 

Bronnen:
www.twitter.com @harrypotterny

– www.harrypotterstore.com

⚡Volg ons op Facebook en YouTube voor het laatste Harry Potter nieuws, geruchten, weetjes, theorieën, quizzen, en meer!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *