Harry Potter 20th Anniversary: Return to Hogwarts op 1 januari

Het is inmiddels 20 jaar geleden dat Harry Potter and the Philosopher’s stone in de bioscoop kwam. Om dit te vieren host HBO Max op 1 januari een gigantische show vanuit de Warner Bros. Studio Tour London – The Making of Harry Potter in Londen. 

De show is voor iedere fan; voor die wat al sinds de eerste uitgave fan is en ook voor wie de tovenaarswereld nog maar pas geleden ontdekt heeft, zo meldt de Wizarding World website. Wat er allemaal te zien zou zijn? Beelden van achter de schermen van de films, diepte interviews, nog niet eerder getoonde beelden, en nog wat andere verrassingen. Heel gevarieerd dus.

Gasten

De gasten die er zullen zijn, zullen voor de filmfans ook niet onbekend zijn. Op de website worden onder andere Helena Bonham Carter, Robbie Coltrane, Ralph Fiennes, Gary Oldman, Imelda Staunton, Tom Felton, James en Oliver Phelps, Mark Williams, Bonnie Wright, Alfred Enoch, Matthew Lewis en Evanna Lynch genoemd. Verder komen ook regisseur Christopher Columbus en niemand minder dan Daniel Radcliffe, Rupert Grint en Emma Watson!

Samen met hen zal de kijker herinneringen kunnen ophalen aan 20 jaar Harry Potter op het witte doek en kunnen vieren dat de Harry Potter films al twee decennia lang fans van over de hele wereld samenbrengt en raakt. Overigens is Wizarding World dat al een tijdje aan het doen met puzzels, quizzen, video’s, en meer, aan de hand van van twintig fantastische scènes uit de Philosopher’s Stone. Neem vooral een kijkje als je dat nog niet gedaan hebt!

Waar te zien?

De show zal dus op nieuwjaarsdag te zien zijn op HBO Max. Deze is zo vroeg in 2022 helaas nog niet beschikbaar in Nederland, maar gelukkig komen er ook nog andere zenders waar het te bekijken zal zijn (en wellicht ook gestreamd kan worden). Het lijkt de bedoeling dat iedereen de mogelijkheid heeft gehad om te kijken voordat Fantastic Beasts: The Secrets of Dumbledore uitkomt (15 april 2022). Hou vooral onze website en nieuwsbrief in de gaten voor nieuws omtrent dit event!

Geschreven door Norah S.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *