Harry Potter acteurs op Comic Con Holland – 29 & 30 april 2023

Op 29 & 30 april 2023 zal de eerste editie van Comic Con Holland worden georganiseerd in de Brabanthallen in Den Bosch. Comic Con Holland is hét event in Nederland voor alle echte fans en liefhebbers van Comics, Manga, Cosplay, Gaming, Films, Series, Sci-Fi, Fantasy en meer. 

Ontsnap naar een magische wereld, een ultieme Geek-ervaring met wereldbekende ster gasten om te ontmoeten en een enorme Geek Market om gezellig te shoppen. Maar tevens boeiende workshops, Q&A’s en lezingen maar je kan er ook gewoon gamen en genieten van de vele wedstrijden en optredens.

Bovenal is het het uitgelezen moment om vrienden te maken en een gezellige dag te beleven met andere fans. We zijn zeer blij om met ons Comic Con Ruimteschip te landen in de Brabanthallen! Kom op Nederland, Get Your Geek On!

Comic Con Holland is open op zaterdag van 10:00-19:00 en op zondag van 10:00-17:00 uur.

Harry Potter acteurs

Wat betreft Harry Potter acteurs zullen Devon Murray (Simon Filister in Harry Potter) en Josh Herdman (Gregory Goyle in Harry Potter) aanwezig zijn. Je kunt een handtekening kopen van Devon en Josh of met ze op de foto gaan. De prijzen staan hieronder:

  • Handtekening prijs: € 30,-
  • Fotoshoot prijs: € 30,-

Ga jij naar Comic Con Holland? Laat het ons weten in een reactie onder dit bericht, of wordt lid van onze Harry Potter Facebook groep waar je in contact kunt komen met andere Harry Potter-fans uit Nederland en Vlaanderen! 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *