Harry Potter and the Half-Blood Prince In Concert verplaatst; nieuwe data in 2021

Op ​​10, 11, 12 en 13 december 2020 stond Harry Potter and the Half-Blood Prince In Concert, de vertoning van de film op groot scherm met live begeleiding door het Rotterdams Philharmonisch Orkest, gepland. Vanwege de aangescherpte maatregelen in verband met het coronavirus is besloten om deze zesde editie te verplaatsen naar volgend jaar.

Nieuwe data

Het Philharmonisch Orkest is samen met haar partners Warner en CineConcerts op zoek gegaan naar nieuwe data, rekening houdend met de aanbevelingen van het RIVM en de beschikbaarheid van het orkest en de locatie. De nieuwe data zijn uiteindelijk 25, 26, 27 en 28 november 2021 geworden. De mensen die al een ticket hebben gekocht, zijn reeds persoonlijk geïnformeerd via e-mail. In de mail zit een bijgevoegd formulier, waarin je kunt aangeven wat je wilt doen met je tickets. Je kunt je tickets behouden of je geld terugkrijgen. Deze wijziging wordt in januari 2021 in het systeem verwerkt. Laten we met z’n allen duimen dat deze zesde editie in november 2021 wel door kan gaan!

Programma

Film: Harry Potter and the Half-Blood Prince (Originele Engelstalige versie met Nederlandse ondertiteling)
Muziek: Nicholas Hooper
Dirigent: Justin Freer

Beleef de magie van Harry Potter en de Half-blood Prince in de concertzaal: de filmvertoning met live begeleiding door het Rotterdams Philharmonisch Orkest. In het het zesde deel van J.K. Rowlings klassieke saga gaat de inmiddels zestienjarige tovenaarsleerling op zoek naar duistere geheimen, weerstaat hij aanvallen door Dooddoeners en wordt hij geconfronteerd met prille liefdes- en andere puberperikelen. Een betoverend spektakel met muziek van Nicholas Hooper.

Prijzen: vanaf € 33,-

 

Geschreven door Yasin

Bron:
www.rotterdamsphilharmonisch.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *