Top 5 rijkste Harry Potter acteurs

De films van Harry Potter hebben voor aantal acteurs de ‘carriers’ deur geopend. Dit top 5 lijstje van rijkste Harry Potter acteurs is gebaseerd op hun geschatte vermogens en hun harde werken. Wil je erachter te komen wie het zijn? Lees dan snel verder.

#1 Daniel Radcliffe

Daniel Radcliffe staat op nummer één van het lijstje, met een totaal geschat vermogen van wel 110 miljoen euro! Hij verdiende veel met de Harry Potter filmreeks, maar daarnaast speelde Daniel ook nog in zo’n 15 andere films. Wat zijn salaris op 15 miljoen per jaar brengt. Ook bezit hij een appartement van 5,6 miljoen euro in New York. Op zijn 31ste heeft hij dit dus goed voor elkaar gekregen.

#2 Emma Watson

Emma Watson staat op de welverdiende tweede plaats. Op haar 30ste is haar totale geschatte vermogen namelijk 80 miljoen euro. Met een totaal van 21 films op haar naam en ook een baan erbij als fotomodel en ambassadeur van United Nations én Women GoodWill, bedraagt haar salaris tussen de 15 en 20 miljoen euro per jaar. Ze heeft ook twee appartementen in New York en in Londen. De twee appartementen bij elkaar hebben een waarde van ongeveer 70 miljoen euro.

#3 Helena Bonham Carter

Ja, Helena Bonham Carter zit al heel lang in het vak. Ze is in 1983 begonnen met acteren. De teller staat op 48 films, wat niet normaal veel is! Ze is pas 54 jaar en ze heeft Johnny Depp al ingehaald (44 films). Naast dat ze een actrice is, is ze ook een stemactrice en zangeres. Haar totale geschatte vermogen is 60 miljoen euro.

#4 Rupert Grint

De inmiddels 32 jarige Rupert Grint werkt al vanaf zijn twaalfde als acteur. Met 19 films en televisieprogramma’s op zijn naam, wordt zijn totale vermogen geschat op 50 miljoen euro. Hij bezit een geweldig grote villa met een groot stuk grond én een zwembad. De waarde hiervan wordt geschat op 13 miljoen euro.

#5 Tom Felton

Deze 33 jarige Britse acteur heeft het goed met zijn totale geschatte vermogen van 20 miljoen euro, met een leuk huisje in Los Angeles van ongeveer 14 miljoen euro én nog een tweede huis. Je kunt niet voor niks twee huizen bezitten, want hij heeft om dit vermogen bij elkaar te krijgen in zo’n 34 films en televisieprogramma’s gespeeld.

Nu weten jullie hoeveel deze vijf acteurs waard zijn, en hadden jullie dit verwacht? Nou, ik niet. Daniel, Emma en Rupert hebben 4 miljoen aan de film Harry Potter and the Order of the Phoenix en 30 miljoen aan de film Harry Potter and the Deathly Hallows verdiend. Wat ook een leuk feit is, is dat de hele Harry Potter filmreeks in totaal 8 biljoen dollar heeft opgeleverd, met een budget van 1,2 biljoen dollar.

 

Geschreven door Cynthia – (Instagram: @cynthiadaanen)

Bronnen:
celebritynetworth.com

⚡Volg ons op Facebook en YouTube voor het laatste Harry Potter nieuws, geruchten, weetjes, theorieën, quizzen, en meer!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *