Rupert Grint speelt weer in tweede seizoen van Servant

Rupert Grint speelt weer in het tweede seizoen van de serie Servant. De horrorserie speelt zich af rondom het verlies van een kind. Wil je meer te weten komen over het verhaal en over de rol van Rupert, lees dan vooral snel verder.  

Servant is een Amerikaanse psychologische horror-televisieserie, geproduceerd en geschreven door Tony Bosgallop en M. Night Shyamalan. Shyamalan is al een tijdje bekend in het horror genre, onder andere van de films Unbreakable, Spilt en Glas. Het verhaal van Servant gaat over Dorothy en Sean, die hun pasgeboren baby Jericho verliezen. Voor Dorothy valt het verlies van hun kind erg zwaar; ze kan er maar niet aan wennen dat hun kind er niet meer is. Daarop besluiten ze om een levensechte pop in huis te halen. Ook wordt hiervoor speciaal een nanny, Leanne, ingehuurd om ervoor te zorgen, maar dat blijkt uiteindelijk geen goed idee.

Rupert als Julian Peare

Rupert speelt de rol van Julian Peare, Dorothy’s jongere broertje en de schoonbroer van Sean. Sean wordt op een gegeven moment achterdochtig door het gedrag van Leanne, en roept daarom de hulp in van Julian om samen met privédetective Roscoe meer te weten te komen over Leanne. Daarna lijkt het helemaal mis te gaan.

Wat klinkt dit allemaal spannend! Ik moet wel zeggen dat dit verhaal enigszins op de film The Boy lijkt. Als je deze film leuk vindt, dan is deze serie ook iets voor jou. Het tweede seizoen is vanaf 15 januari te streamen op Apple TV+. Op 20 december werd ook al bekendgemaakt dat er een derde seizoen komt, dus deze serie is zeker de moeite waard.

Bekijk hier de trailer:

 

Geschreven door Cynthia – (Instagram: @cynthiadaanen)

Bron:
Apple TV + 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *